Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda kan görmek

Rüyada havuzda kan görmek

Rüyada havuzda kan görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada havuzda kan gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha toleranslı olmanız veya memnuniyetinizi göstermeniz işlerin daha kolay hallolmasında etkili olabilir.

Rüyada havuzda kan görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, onun zamanını çalacağına inanılır.

Rüyada kan havuzu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, canını sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak havuz görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda oturmak kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun havuza düştüğünü görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, daima afiyette olacağına inanılır.

Rüyada çok büyük havuz görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada yılanlı havuzda yüzmek işlerin büyük kazanç getireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments