Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında kan görmek

Rüyada ayağında kan görmek

Rüyada ayağında kan görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada ayağında kan gördüyseniz:

  • Duruma göre bir program yaparak zaman kazanmaya çalışmalısınız.

Rüyada ayağından kan aldırmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, ele geçen kazancın artacağına delalettir.

Rüyada ayaklarda kan görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada ayağından kan aktığını görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayaklarında kan görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, seyahatlere katılacağına, gelirinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada ayağından kan akmak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında kan görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan tükürdüğünü görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, karlı işler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına kan vermek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments