Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin evlenmek

Rüyada sevdiğin evlenmek

Rüyada sevdiğin evlenmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin evlenmek gördüyseniz:

  • Ani olaylar veya ortaya çıkan gerçekler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin evlendiğini görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın başkasıyla evlendiğini görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birisiyle evlenmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin evlendiğini görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği insanın evlendiğini görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments