Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birisiyle evlenmek

Rüyada sevdiğin birisiyle evlenmek

Rüyada sevdiğin birisiyle evlenmek borçların ödeneceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada sevdiği kadınla evlendiğini görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kadınla evlenmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamla evlenmek kara kara düşünür olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin başkasıyla evlendiğini görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak ona emek vereceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla evlendiğini görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek birçok işin birlikte yapılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments