Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinizin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğinizin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğinizin evlendiğini görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinizin evlendiğini gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğin erkeğin başkasıyla evlendiğini görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kadınla evlenmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızla evlenmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun evlendiğini görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kişinin becerilerinin farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamla evlendiğini görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinden başkasıyla evlenmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle evlenmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, başarının garantileneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments