Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, varlıklı kimse olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiç kimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada sevdiğin erkeği evlenirken görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başkasıyla evlenirken görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeği başkasıyla evlenirken görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekten evlenme teklifi almak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin erkeğin annesini görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, gelir elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiği bir erkeği görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeği çok sevmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, gelirinin daimi olacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments