Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği kızla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği kızla evlendiğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerinin hemen hallolacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızla evlendiğini gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiğin kızın evlendiğini görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın başkasıyla evlendiğini görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, kırgınlıklar yaşanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kızla evlendiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla evlendiğini görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızla evlenmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, bunalıma düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın evlendiğini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızla evlenmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments