Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeği birine vermek

Rüyada ekmeği birine vermek

Rüyada ekmeği birine vermek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, zor zamanlar geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeği birine vermek gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Rüyada evde ekmek görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek tahtası görmek yükünün azalacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çimen ekmek kazancının da eksilmeyeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek saklamak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada küçük ekmek görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada açma ekmek yapmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalettir.

Rüyada yufka ekmek yaptığını görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet eder.

Rüyada ekmek ve yemek görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments