Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle tartışmak

Rüyada sevdiğinle tartışmak

Rüyada sevdiğinle tartışmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, onu dinleyeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle tartışmak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar kötü sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle tartışmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle tartışmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak elindeki malların gideceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği biriyle tartışmak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak girişimlerde bulunacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle tartışmak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiği insanla tartışmak geçiminin zorlaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments