Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin insanla tartışmak

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla tartışmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada ölen insanla tartışmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kişinin muradına ereceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada insanlarla tartışmak razı geleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir insanla tartışmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle tartışmak yaşadığı yokluğun biteceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin biriyle tartışmak borçlarının da kapanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği biriyle tartışmak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments