Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin biriyle tartışmak

Rüyada sevdiğin biriyle tartışmak

Rüyada sevdiğin biriyle tartışmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamak için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada sevdiğin kişiyle tartışmak olmayacak hayallere kapılacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin biriyle tartışmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle tartışmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle tartışmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, zor durumların sona ereceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sabrını zorlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiği biriyle tartışmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, endişelerin son bulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanla tartışmak birçok yeni fikir edinileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments