Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları üşümek

Rüyada ayakları üşümek

Rüyada ayakları üşümek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, bunu da herkese ilan edeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ayakları üşümek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir taahüt altına sokabilecek şeyleri imzalamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ayakları üşümek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının üşüdüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada ayak üşümek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine inanılır.

Rüyada ölünün üşüdüğünü görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, helal ekmek yiyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada soğuktan üşümek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işarettir.

Rüyada yağmurda üşümek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada çok üşümek sorunlu bir dönem geçirileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada üşümek titremek elinin sıkışacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments