Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının üşüdüğünü görmek

Rüyada ayaklarının üşüdüğünü görmek

Rüyada ayaklarının üşüdüğünü görmek çok mutlu olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarının üşüdüğünü gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Rüyada ayaklarının üşüdüğünü görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak üşümek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada ayakları üşümek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine işaret eder.

Rüyada üşüdüğünü görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada karda üşümek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin üşüdüğünü görmek para yatıracağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin üşüdüğünü görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, rızkının bollaşacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada babasının üşüdüğünü görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments