Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuktan üşümek

Rüyada soğuktan üşümek

Rüyada soğuktan üşümek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, parasının ve malının da artacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada soğuktan üşümek gördüyseniz:

  • Geçmişte olanları gözünüzde büyütmeniz geleceğe tereddütle bakmanıza neden oluyor.

Rüyada soğuktan üşümek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğukta üşümek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada birini üşüdüğünü görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada üşüdüğünü görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ıslanıp üşümek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalettir.

Rüyada ayak üşümek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin üşüdüğünü görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun üşüdüğünü görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments