Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda üşümek

Rüyada yağmurda üşümek

Rüyada yağmurda üşümek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda üşümek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada yağmurda üşümek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının üşüdüğünü görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada babasının üşüdüğünü görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde üşümek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulur.

Rüyada karda üşümek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalettir.

Rüyada başkasının üşüdüğünü görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin üşüdüğünü görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok üşümek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments