Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla bir kızla konuşmak

Rüyada telefonla bir kızla konuşmak

Rüyada telefonla bir kızla konuşmak dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kendine döneceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada telefonla bir kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Rüyada kızla telefonla konuşmak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hataların telafi edileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla telefonda konuşmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızla telefonda konuşmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, ters giden durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla bir kızla konuşmak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, karısının çok mutlu olacağına, maddi zarara gireceğine delalet eder.

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bakanla telefonda konuşmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen biriyle telefonda konuşmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments