Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine küsmek

Rüyada sevdiğine küsmek

Rüyada sevdiğine küsmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine küsmek gördüyseniz:

  • Aranızdaki durum karşılıklı olarak birbirinizi anlamak için gayret göstermemenizden kaynaklanmaktadır.

Rüyada sevdiği biriyle küsmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla küsmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, borç ödemeye, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insana küsmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine küsmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiye küsmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanla küsmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle küsmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle küsmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments