Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiği erkekle öpüştüğünü görmek

Rüyada sevdiği erkekle öpüştüğünü görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkekle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada erkek bebeği sevdiğini görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeği başkasıyla görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin bir erkeği görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin babasını görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kederleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle telefonda konuşmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, yüzünde güller açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkek evli görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği erkekle kavga etmek kazançlı adımlar atılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği erkeğe kavuşmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments