Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekle kavga etmek

Rüyada sevdiği erkekle kavga etmek

Rüyada sevdiği erkekle kavga etmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, umduklarını bulamayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği erkekle kavga etmek gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada sevdiğin erkekle kavga etmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği erkekle kavga etmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle kavga etmek yüksek diploma alacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bir organizasyona katılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalettir.

Rüyada en sevdiğin arkadaşla kavga etmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birisiyle kavga etmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin kavga ettiğini görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments