Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini dövmek

Rüyada sevdiğin birini dövmek

Rüyada sevdiğin birini dövmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini dövmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada sevdiğin birini dövmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini dövmek işlerinin gelişme göstereceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği birini dövmek mal ve rızkın çoğalmasına, aydınlanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dövmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini dövdüğünü görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin arkadaşını dövmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, merdiven atlayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi dövmek gelecekte yüzünün güleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanı dövmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments