Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada set yapmak

Rüyada set yapmak

Rüyada set yapmak dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada set yapmak gördüyseniz:

  • Dikkatle düşünmeye başlamanızda fayda var.

Rüyada set yapmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tencere seti görmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, günden güne kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada film setinde olmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çin seddi görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın set takımı görmek kendi şansını kendi yaratacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatal bıçak seti görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine inanılır.

Rüyada tabak seti görmek hayırlı bir yola girileceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada takı seti takmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments