Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak seti görmek

Rüyada tabak seti görmek

Rüyada tabak seti görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, umutlarının kırılacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada tabak seti gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada tabak seti görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada pırlanta set görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada uyku seti görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet eder.

Rüyada çin seddi görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hem işinde başarılı olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada set altın görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet eder.

Rüyada film setinde olmak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada çatal kaşık seti görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın takı seti görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments