Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çin seddi görmek

Rüyada çin seddi görmek

Rüyada çin seddi görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, zararlarını telafi edeceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çin seddi gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada takı seti takmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bıçak seti görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada altın set görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalettir.

Rüyada tabak seti görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatal kaşık bıçak seti görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada trabzon seti görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada tencere seti görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada uyku seti görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, rızkının da çoğalacağına, işlerinin artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments