Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada set üstü ocak görmek

Rüyada set üstü ocak görmek

Rüyada set üstü ocak görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına inanılır.

Rüyada set üstü ocak gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada set üstü ocak görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada set takımı takmak sürekli bağırıp çağıracağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada takı seti hediye almak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada set takımı görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tencere seti görmek kasasının ağırlaşacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada set takı görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uyku seti görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, haneye nifak gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada set görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments