Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada set görmek

Rüyada set görmek

Rüyada set görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada set gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada uyku seti görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada film setinde olmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada trabzon seti görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hayatının alt üst olacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada inci set görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, anlaşmalardan cayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın set takımı görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada set yapmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bıçak seti görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencere seti görmek şansının artacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments