Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada set takımı takmak

Rüyada set takımı takmak

Rüyada set takımı takmak işinde dar boğaza gireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, dertlerden kurtulmaya yorulur.

Rüyada set takımı takmak gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada set takımı takmak bol kazanç getireceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada altın set takımı görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada set takımı görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada altın takı seti takmak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, geçim derdine gireceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada takı seti takmak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada altın set takmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet eder.

Rüyada altın set görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Rüyada film seti görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments