Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada set altın görmek

Rüyada set altın görmek

Rüyada set altın görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kalp kıracağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada set altın gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada altın takı seti takmak zorluklarının biteceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine yorulur.

Rüyada altın takı seti görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada altın set görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın set takmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada set altın görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada altın set takımı görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabak seti görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sayılacağına ve sevileceğine delalettir.

Rüyada takı seti takmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments