Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın set görmek

Rüyada altın set görmek

Rüyada altın set görmek evlerindeki huzurun artacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın set gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Rüyada altın set görmek yüzünün kızaracağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada altın set takmak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalettir.

Rüyada altın set takımı görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, günah işleyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada set altın görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın takı seti takmak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın takı seti görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada film setinde olmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçak seti görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments