Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sessiz konuşmak

Rüyada sessiz konuşmak

Rüyada sessiz konuşmak şanssızlık yaşanacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sessiz konuşmak gördüyseniz:

  • Çok önemli bir uyarım var.

Rüyada alçak sesle konuşmak üzüleceğine ve ağlayacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kısık sesle konuşmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sesli konuşmak rakipleri mağlup edeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, gelirinin daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek sesle konuşmak sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, stresli bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada bir sesle konuşmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sessiz konuşmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada telefonda kadın sesi duymak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kem gözlere gelineceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müzik sesi görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments