Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli konuşmak

Rüyada sesli konuşmak

Rüyada sesli konuşmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sesli konuşmak gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada bir sesle konuşmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada alçak sesle konuşmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada kısık sesle konuşmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sesli konuşmak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek sesle konuşmak hileye ve fesada başvurmayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sessiz konuşmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, planlarının bozulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Rüyada üç harflinin sesini duymak çok üst mevkilere yükseleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments