Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli osurduğunu görmek

Rüyada sesli osurduğunu görmek

Rüyada sesli osurduğunu görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada sesli osurduğunu gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza sadık kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yüksek sesle osurmak mutluluğundan olacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada sesli osurduğunu görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada sesli osurmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada osurduğunu görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin osurduğunu görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulur.

Rüyada toplumda osurmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, güvenini sarsacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının osurduğunu duymak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken osurmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kafasının karışacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments