Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada osurduğunu görmek

Rüyada osurduğunu görmek

Rüyada osurduğunu görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, desteksiz kalacağına, onu borçtan kurtaracağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada osurduğunu gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilisinin osurduğunu görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, inancının eksileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sesli osurmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının osurduğunu duymak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının osurduğunu görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yanında osurmak önünü açacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yüksek sesle osurmak sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin osurduğunu duymak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, akıllı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının osurmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments