Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının osurduğunu duymak

Rüyada başkasının osurduğunu duymak

Rüyada başkasının osurduğunu duymak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının osurduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Rüyada birinin osurduğunu duymak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada başkasının osurduğunu duymak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Rüyada namazda osurmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, onlara değer vereceğine işarettir.

Rüyada toplum içinde osurmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, elinin darlık içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının osurduğunu görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, tövbelerin kabul olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Rüyada kalabalıkta osurmak zarara uğrayacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının osurmak huzurunun bozulacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada osurduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments