Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin osurduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin osurduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin osurduğunu görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin osurduğunu gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada sevgilisinin osurduğunu görmek yardımın alınacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin osurduğunu görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanında osurmak kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, bir yere taşınmaya delalettir.

Rüyada namaz kılarken osurmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada sesli osurmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının osurmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada yüksek sesle osurmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalıkta osurmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments