Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada servise yetişmek

Rüyada servise yetişmek

Rüyada servise yetişmek rızkının artacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada servise yetişmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Rüyada servise yetişmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada koşmak yetişmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa son anda yetişmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada işe yetişmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalet eder.

Rüyada otobüse son anda yetişmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere yetişmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla bir yere yetişmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere yetişmek için koşmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments