Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe yetişmek

Rüyada işe yetişmek

Rüyada işe yetişmek başarılarının düşeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada işe yetişmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların somut, dokunulabilir ya da materyalize olmaması, hiç varolmadığı ya da imkansız olduğu anlamına gelmiyor.

Rüyada işe yetişmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına yorulur.

Rüyada işe yetişmek için koşmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine yetişmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada arabayla bir yere yetişmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına yorulur.

Rüyada koşmak yetişmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada trene yetişmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere yetişmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada otobüse yetişmek toplum içindeki değerinin artacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments