Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepette yumurta görmek

Rüyada sepette yumurta görmek

Rüyada sepette yumurta görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada sepette yumurta gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sepet içinde çok yumurta görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sepetle yumurta görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Rüyada sepet yumurta görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada sepette beyaz yumurta görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulur.

Rüyada sepet içinde yumurta görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, artık kötü günler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sepette yumurta görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sepet dolusu yumurta görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yumurta sepeti görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments