Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta sepeti görmek

Rüyada yumurta sepeti görmek

Rüyada yumurta sepeti görmek işlerin günden güne bozulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta sepeti gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada yumurta dolu sepet görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sepet dolusu yumurta görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Rüyada sepetle yumurta görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, işlerinden de geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada sepette beyaz yumurta görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada sepet yumurta görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine alamet eder.

Rüyada sepetle yumurta toplamak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Rüyada bir sepet yumurta görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, kalabalık günler geçirileceğine, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sepette yumurta görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments