Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepette yılan görmek

Rüyada sepette yılan görmek

Rüyada sepette yılan görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalettir.

Rüyada sepette yılan gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada sepette yılan görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sepetin içinde yılan görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada bir sepet incir görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sepet içinde bebek görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada kirmizi sepet görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sepetle yumurta görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sepet içinde ekmek görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil sepet görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments