Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sepet görmek

Rüyada yeşil sepet görmek

Rüyada yeşil sepet görmek verilen emeğin boşa gideceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hoş muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada yeşil sepet gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Rüyada yeşil sepet görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına inanılır.

Rüyada sepette şeftali görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sepette incir görmek sıkıntıların büyüyeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Rüyada bir sepet kiraz görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada sepet içinde çok yumurta görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine işaret eder.

Rüyada bir sepet elma görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada piknik sepeti görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, korkularının üzerine gideceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boş sepet görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments