Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sepetin içinde yumurta görmek

Rüyada sepetin içinde yumurta görmek

Rüyada sepetin içinde yumurta görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sepetin içinde yumurta gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmeniz gerekiyor.

Rüyada sepet içinde yumurta görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Rüyada sepetin içinde yumurta görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe alamet eder.

Rüyada sepet içinde çok yumurta görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada bir sepet dolusu yumurta görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok hayırlı şeylere, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sepetle yumurta toplamak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada sepetle yumurta görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Rüyada yumurta sepeti görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına rivayet eder.

Rüyada sepet dolusu yumurta görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments