Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni istediklerini görmek

Rüyada seni istediklerini görmek

Rüyada seni istediklerini görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada seni istediklerini gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin seni öldürmek istediğini görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada seni istemek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin seni istediğini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret eder.

Rüyada seni istediklerini görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada seni sevmeyen birini görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin seni öpmek ağız tadından olacağına, hedeflerini tutturacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments