Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni istemek

Rüyada seni istemek

Rüyada seni istemek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada seni istemek gördüyseniz:

  • Hassas konulara veya ortamlara girmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada birinin seni istediğini görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada seni istediklerini görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni öldürmek istediğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seni istemek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının seni bıçakladığını görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada birinin seni üzüldüğünü görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments