Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıyı kapıya koymak

Rüyada ayakkabıyı kapıya koymak

Rüyada ayakkabıyı kapıya koymak tazeleneceğine ve şifa bulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, mevkie edineceğine, rakipleri mağlup edeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıyı kapıya koymak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Rüyada ayakkabıyı kapıya koymak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kapıya ayakkabı koymak görgülü ve kültürlü olacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada valize ayakkabı koymak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sadece kendisini düşüneceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıya para koymak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabıyı dolaba koymak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada kapının önünde ayakkabılar görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kafasına göre birini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments