Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya ayakkabı koymak

Rüyada kapıya ayakkabı koymak

Rüyada kapıya ayakkabı koymak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, rahatının yerine geleceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalettir.

Rüyada kapıya ayakkabı koymak gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Rüyada kapıya ayakkabı koymak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı kapıya koymak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, şanssızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hak ve din yolunu bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı dolaba koymak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada valize ayakkabı koymak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıya para koymak kalbini tekrar hayata açacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işarettir.

Rüyada kapının önünde çok ayakkabı görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments