Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak

Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak

Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak hataların telafi edileceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı kapıya koymak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kapıya ayakkabı koymak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kapının önünde çok ayakkabı görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada kapı önünde bir sürü ayakkabı görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde siyah ayakkabı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret eder.

Rüyada kapının önünde bir sürü ayakkabı görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, umutsuz olacağına, işini büyüteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments