Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde ayakkabılar görmek

Rüyada kapının önünde ayakkabılar görmek

Rüyada kapının önünde ayakkabılar görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kapının önünde ayakkabılar gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada kapı önünde birçok ayakkabı görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapının önünde ayakkabılar görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kapı önünde ayakkabı görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde çok ayakkabı görmek ekmeğinin azalacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, daha fazla kazanç getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önünde siyah ayakkabı görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada kapının önüne ayakkabı koymak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı önünde çok ayakkabı görmek moral bozukluğu yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments