Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde çocuğunu kaybetmek

Rüyada selde çocuğunu kaybetmek

Rüyada selde çocuğunu kaybetmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalettir.

Rüyada selde çocuğunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Rüyada selde çocuğunu kaybetmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek sonra bulmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Rüyada depremde çocuğunu kaybetmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu kaybedip sonra bulmak gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde çocuğunu kaybetmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu kaybetmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments