Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu kaybetmek

Rüyada erkek çocuğunu kaybetmek

Rüyada erkek çocuğunu kaybetmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu kaybetmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğunu kaybetmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta çocuğunu kaybetmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun ayakkabısını kaybetmek tartışmaların kavgaya döneceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Rüyada emanet çocuğu kaybetmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kaybedip aramak ailesini de mutlu edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, borçlarının artacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu kaybedip sonra bulmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments