Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerpare yediğini görmek

Rüyada şekerpare yediğini görmek

Rüyada şekerpare yediğini görmek hem yıpranacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada şekerpare yediğini gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Rüyada şekerpare yediğini görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına yorulur.

Rüyada şekerpare yemek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada şekerpare meyvesi görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok kötü günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şekerpare tatlısı görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şekerpare görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada şekerpare kayısı görmek kazancını arttıracağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada şekerpare tatlısı yapmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada şekerpare meyvesi yemek hayattan her istediğini alacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments